Om TPB tech®

TPB tech® -innovation, der oprindeligt blev udtænkt til den professionelle sektor, introduceres nu også i de private hjem. TPB bordpladen, hvis maksimale mål (i et stykke uden samlinger) når op til 315 x 122 cm, tilbyder 2 typer kontrolelementer til deres induktion-system med CE-certificering: den ene kan placeres på overfladen med et veldefineret touch-kontrol og den anden kan placeres på frontområdet (drejeknap) på bordpladen svarende til gas-systemet.

Kontakt os her

Teknologi, design og funktionalitet

Køkkenet som et sted at mødes, arbejde, bo og nyde er et specielt sted i dit hjem.

Det klassiske sorte keramiske glas er ikke længere nødvendigt, og induktorerne er skjult i bordpladen ved hjælp af den nyeste TPB- teknologi.

Kontakt os

Hvad er TPB Tech®?

Den teknologiske udfordring i udviklingen af TPB tech® var imidlertid at opfinde et materiale, der løser problemet med termisk stød. Ren keramik har tendens til at gå i stykker, når der er pludselige temperaturændringer som dem, der opstår under madlavning.

Hvad er TPB?

Ekstrem hurtig induktionssvaretid

TPB-teknologien fungerer med “forhøjninger”, små separatorer, mellem gryden og overfladen, hvilket minimerer resttemperaturen på arbejdsfladen efter tilberedning. Induktionssvaretiden er ekstremt hurtig, når gryden opvarmes og når man justerer effektniveauet.

TPB- teknologi tilbydes med følgende induktorer:

  • Ø 170 mm / 1400 W
  • Ø 230 mm / 2300 W – 3000 W med „Booster“
  • Ø 280 mm / 2300 W – 3000 W med „Booster“
Cookware Home
Cookware Pro

For at minimere restvarme og undgå skader på bordpladen, skal alt kogegrej udstyres med små separatorer. TPB Tech Cookware er skabt specielt til denne bordplade og udover at minimere restvarme, så efterlader den varme gryde ingen mærker på bordpladen, og spildt mad brænder sig ikke fast under gryden.

EN BORDPLADE SOM INGEN ANDEN

Billeder af TPB tech bordplader

SE MERE HER
VI KAN LEVERE HELE DIT NYE KØKKEN

Kontakt os i dag for et tilbud

KONTAKT OS

Besøg vores showroom